Trwający okres próbny zostanie utracony.
Ta czynność jest nieodwracalna. Twoje konto, adres e-mail i status zostaną usunięte. Nie będzie można tego cofnąć.
Twoje notatki pozostają na tym urządzeniu — nie należą do konta. Aby je również skasować, usuń je w „Moich notatkach”.
Ewentualne faktury są zachowywane: wymaga tego prawo o rachunkowości.